Telefon vxl Örebro: 019-30 86 80
Telefon vxl Flen: 0157-59 90 00 
Journummer under säsong: 072-205 63 33
E-post: info@agripro.se
NYHETER
 
 

412 - Robust, kraftfull, snabb

Succén fortsätter. 412 har blivit vår storsäljare bland hjullastarna och det är enkelt att förstå varför. Den är både stark och snabb med en hytt som är bekväm och med fantastisk sikt.När det handlar om produktivitet är motoreffekt en nyckelfaktor. Kombinationen av kraftfull motor, rätt vikt/effektförhållande och fantastisk smidighet gör att 412S Agri-modellerna är enormt effektiva i lantbruket.
I 412S är den tystgående JCB Dieselmax-motorn med commonrailinsprutning lågt monterad för bästa stabilitet och i den helt nya, rymliga, ljusa förarhytten har du en av marknadens bekvämaste arbetsplatser. Den breda lastarkonstruktionen ger perfekt sikt över redskapet och lastdämparsystem Smooth-ride, som kopplas i och ur automatiskt vid 6,5 km/tim, ökar både komforten och gör arbetet effektivare. Dessutom minskar Smooth-ride slitaget.
412S är utrustad med JCBs helautomatiska 6-stegade powershift-transmission som gör den stark och kraftfull i tuffa lastningssituationer och snabb vid förflyttningar. Med en topphastighet på 50 km/tim är den utan konkurrens klassens snabbaste maskin.

Visa alla