Telefon vxl Örebro: 019-30 86 80
Telefon vxl Flen: 0157-59 90 00 
Journummer under säsong: 072-205 63 33
E-post: info@agripro.se
NYHETER


Våra öppettider:

 

Butik 07.00-17.00

Reservdelar 07.00-16.00

Verkstad 07.00-16.00

 

Lunch 12.00-12.30

 

 
 

Välkommen till Agripro

New Holland lyfter nya CR-serien till en helt ny kapacitetsnivå
Tröskning i en helt ny dimension: Höjdpunkten efter 40 år med Twin Rotor™-tekniken. Twin Rotor™, Dynamic Feed Roll™, Twin Pitch rotorer, SmartTrax™ med Terraglide™ fjädring: beprövad teknik som ger än mer kapacitet. Enorm kraft, enorm spannmålstank, mer automatik: produktiviteten når nya höjder och ökar med upp till 15 %. CR10.90 är utrustad med en Cursor 16-motor (Steg IV) som fick utmärkelsen Diesel Of The Year® 2014. Harvest Suite™ Ultra hytt: utformad för optimal komfort under skördearbetet.
De helt nya CR-tröskorna från New Holland höjer skördearbetet till en helt ny nivå: upp till 15 % högre effektivitet i spannmål, andelen skadade kärnor är så låg som 0,2 % och den väldigt bekväma hytten gör arbetet lättare. Den helt nya Harvest Suite™ Ultra-hytten är större och har mer glasyta jämfört med tidigare modeller. Serien som består av sex modeller toppas av CR10.90, den första tröskan som äntrar klass 10-segmentet i Europa och den kraftfullaste CR-tröskan någonsin. Den ger den högsta kapaciteten i branschen.

“Den nya CR-serien tar Twin Rotor™-tekniken till en ny nivå” säger Hasse Ripa, Försäljningschef för New Holland på Söderberg & Haak Maskin AB. ”Den erbjuder det bästa av teknologin ur tröskorna från New Holland; Twin Pitch rotorer, Dynamic Feed Roll™, SmartTrax™ bandställ, Terraglide™ fjädring, ECOBlue™ SCR och Hi-eSCR motorteknologi, som alla tillsammans lyfter kapaciteten och prestandan hos CR10.90 till en helt ny dimension. Allt detta tillsammans med Harvest Suite™ Ultra-hytten som tar tröskkomforten till en ny klass.”

“Den nya CR-serien tar Twin Rotor™-tekniken till en ny nivå” säger Hasse Ripa, Försäljningschef för New Holland på Söderberg & Haak Maskin AB. ”Den erbjuder det bästa av teknologin ur tröskorna från New Holland; Twin Pitch rotorer, Dynamic Feed Roll™, SmartTrax™ bandställ, Terraglide™ fjädring, ECOBlue™ SCR och Hi-eSCR motorteknologi, som alla tillsammans lyfter kapaciteten och prestandan hos CR10.90 till en helt ny dimension. Allt detta tillsammans med Harvest Suite™ Ultra-hytten som tar tröskkomforten till en ny klass.”

Beprövad teknik levererar mer kapacitet än någonsin
New Holland fortsätter att förbättra och förfina sin beprövade Twin Rotor-teknik, som är utformad för tröskning med mycket hög kapacitet kombinerat med en kärnkvalitet utan dess like.

Det integrerade stenfrånskiljningssystemet Dynamic Feed Roll™  (standard i CR9.90 och CR 10.90) höjer CR-tröskans väldiga kapacitet ytterligare genom att mata rotorerna snabbare och skonsammare, eventuella stenar avskiljs effektivt i en stenficka.  De nya tandade medbringarna i inmatningscylindern är skonsamma mot grödan vilket ger en halm med hög kvalitet. Detta uppnås utan nämnvärd effektförbrukning, vilket resulterar i högre kapacitet såväl som bättre kärn- och halmkvalitet jämfört med tidigare modeller.

CR-tröskorna arbetar effektivt i alla grödor och under alla förhållanden med Twin-Pitchrotorn (standard i alla CR-tröskor), som kan öka produktiviteten med upp till tio procent under fuktiga förhållanden. Att ändra inställningarna från stråsäd och majs till ris är enkelt. De omdesignade justerbara rotorskenorna kräver mindre kraft i grödor med stor volym och de ger konstant halm av hög kvalitet.

SmartTrax™ bandställ i gummi med Terraglide™-fjädring (fjädringen är tillval), är standard på flaggskeppsmodellen CR10.90 och är tillgängligt som tillval på övriga modeller, säkrar en enastående dragförmåga och lågt marktryck samtidigt som de ger en föraren en smidig och mjuk körupplevelse.

Väldig kraft, enorm spannmålstank, mer automatik: produktiviteten når nya höjder, en ökning med upp till 15 %
CR-tröskorna levererar mer kraft än någonsin: från 449 hästkrafter i CR7.90 till väldiga 652 hästkrafter i flaggskeppet CR10.90. Fem av modellerna har New Hollands Steg IIIB ECOBlue™ SCR-teknik, medan flaggskeppet CR10.90 är utrustad med Cursor 16 med ECOBlue Hi-eSCR-tekniken. Denna motor utsågs till Diesel Of The Year® 2014 och följer avgaskraven för Steg IV. Motorn har Common Rail teknologi för exakt bränsletillförsel och väldigt responsiv prestanda, vilket resulterar i konstant hög produktivitet under alla fältförhållanden.

New Hollands högeffektiva ECOBlue-teknik ger imponerande bränslebesparingar, reducerade driftskostnader och utökar tiden på fältet, något även den enorma bränsletanken på 1300 liter på CR9.90 och CR10.90 bidrar till. Det extra långa tömningsröret på tio meter på flaggskeppsmodellen passar bra för de största skärborden och de högsta spannmålsvagnarna.

Spannmålstankens höga kapacitet, från 11500 liter i CR7.90 upp till 14 500 liter i CR9.90 och CR10.90, kombinerat med den blixtsnabba tömningshastigheten, upp till 142 liter per sekund och den stora bränsletanken betyder att ingen tid ödslas under dagen.


Harvest Suite™ Ultra-hytten: designad för optimal bekvämlighet under arbetet i tröskan
Harvest Suite™ Ultra-hytten har utformats tillsammans med kunder och är en måttstock för bekvämlighet i skördearbetet. Den rymliga hytten på 3,7 kubikmeter är större än sin föregångare och interiören har gjorts om helt för att ytterligare förbättra hytten ergonomiskt och bekvämlighetsmässigt. Den nya dynamiska körspaken CommandGrip™ är smidig att använda och gör det enkelt att finjustera hastigheten för optimal prestanda. Den nya armstödskonsolen är gjord för att fungera som förarens förlängda arm.

Den stora (26,4 cm) IntelliView™ IV-färgpekskärmen, samlar alla parametrar vid förarens fingertoppar och är monterad i en skena så att den kan flyttas till den mest bekväma positionen. En andra IntelliView-skärm finns som tillval för förare som önskar mesta möjliga information.


Den nya hytten har större glasytor än föregående modeller. 6,3 kvadratmeter glasyta med golvet sluttande fram mot vindrutan ger en enastående runtomsikt och en tydlig vy över skärbordet.

För långa dagar i tröskan finns det ett val av tre olika stolar som ger olika nivåer av bekvämlighet, från standardstolen med textilklädsel via stolen med tyg, värme och ventilation, till lyxstolen med läderklädsel samt extra justeringsmöjligheter vertikalt och automatisk viktjustering.

När trösket fortsätter in i natten, ger ett precisionsutvecklat belysningspaket perfekt sikt över hela skärbordet och i fältet framför tröskan. Det finns även belysning för tömningsröret och fyra arbetsljus bakåt, vilket betyder att föraren kan fortsätta att arbeta lika effektivt även när det är mörkt för att utnyttja bra tröskförhållanden. Xenon och LED paket finns som tillval om man vill lysa upp mer, de innehåller även fjärrstrålkastare som ger belysning upp till 500 meter.
Bästa S&H finansiering:


Nu 1,12 %


Oktober 2014

S&H maskinkatalog online!

Maskinkatalogen online

Klicka på katalogen och bläddra dig fram!

 
 
 
 
 
Agripro AB
är en komplett leverantör av maskiner i Örebro och Södermanlands län för lantbruks-, skogs och entreprenadsektorn. Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss. I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler. Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs. Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.

Auktoriserad S&H handlare