Telefon vxl Örebro: 019-30 86 80
Telefon vxl Flen: 0157-59 90 00 
Journummer under säsong: 072-205 63 33
E-post: info@agripro.se
NYHETER


Våra öppettider:

 

Butik 07.00-17.00

Reservdelar 07.00-16.00

Verkstad 07.00-16.00

 

Lunch 12.00-12.30

 

 
 

Välkommen till Agripro

New Holland kompletterar klassiska TC-serien med en ny fyrskakarmodell
• Högsta komfort och avancerade funktioner for bästa prestanda i detta segment. • Nya modellbeteckningar för hela TC-serien
New Holland har kompletterat sin TC-serie, som är konstruerad för att ge pålitlig prestanda i alla grödor och under alla förutsättningar, genom den nya modellen TC4.90 med fyra skakare. Precis som modellen med fem skakare som lanserades 2013, ökar kapaciteten utan att kompromissa med varken halm- eller kärnkvalitet.

”TC-serien delar många avancerade egenskaper med New Hollands mellanstora tröskor och TC-seriens kännetecken som en pålitlig vapendragare med låga driftskostnader kompletteras nu med tilltalande funktionell design samt än fler tekniska innovationer.” säger Hasse Ripa, Försäljningschef för New Holland på Söderberg & Haak Maskin AB.

Högsta komfort och avancerade funktioner för de toppresterande i detta segment.
De avancerade funktionerna och den höga komforten i samtliga fyra modeller bekräftar att TC-serien är marknadsledare i detta segment. Detta tack vare att den är idealisk för medelstora växtodlingsjordbruk, stora djurgårdar, maskinsamverkan och maskinstationer.

I den nya avfjädrade Harvest Suite™ Comfort hytten har ljudnivån reducerats till fantastiska 74 dB(A) och vibrationerna har isolerats bort. Den nya CommandGrip™-körspaken och de ergonomiskt placerade reglagen gör att körningen blir mycket komfortabel. Förutom den bekväma arbetsmiljön ger den stora hytten enastående runtomsikt.

InfoView™ II monitorn gör det enkelt för föraren att hålla koll på den viktigaste skördedatan genom mjukvara som är utformad för att vara så användarvänlig som möjligt.

Sållådan med dubbla fallsteg ökar rensningskapaciteten och kvaliteten. Den har ett sluttande försåll på 450 mm och rensfläkten tvingar luften igenom spannmålen för att sortera bort boss, agnar samt korta halmstrån redan innan materialet når över- och undersåll.

Tillvalet SmartSieve™ med OptiFan™garanterar ren spannmål även på sluttningar på upp till 25 %.

Tillvalet vattenhaltsmätning visar vattenhalten i realtid i monitorn, så att föraren kan finjustera inställningarna om skördeförhållandena ändras.

Även avkastningsmätning och det välkända autoguidningssystemet EZ-Pilot med RTX-korrektion finns tillgängligt via New Holland-återförsäljarna.

Nya beteckningar för hela TC-serien
Inför säsongen 2015 introduceras nya modellbeteckningar. Första siffran anger antalet skakare och därefter två siffror som anger storleken inom modellserien. Detta namnsystem gör det lätt att vid en snabb blick avgöra antalet skakare och storleken på modellen. Som ett exempel heter modellen som introduceras detta år TC4.90 och den är alltså den största modellen med fyra skakare.
 
 
Agripro AB
är en komplett leverantör av maskiner i Örebro och Södermanlands län för lantbruks-, skogs och entreprenadsektorn. Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss. I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler. Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs. Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.

Auktoriserad S&H handlare