Telefon vxl Örebro: 019-30 86 80
Telefon vxl Flen: 0157-59 90 00 
Journummer under säsong: 072-205 63 33
E-post: info@agripro.se
   

   

   
   

  Exakthackar


  New Holland FR9000-serien är konstruerade för högsta kapacitet och kan utrustas för skörd av både ensilage, helsäd, majs och salix. Olika typer av skärbord, pickuper och majsbord finns att tillgå för att tillgodose dina specifika behov.
  FR9000 har automatisk hastighetsanpassning för maximalt kapacitetsutnyttjande i fält och automatisk varvtalsreduktion för bästa bränsleekonomi i transport. Snabb omställning mellan gräs och majs (mindre än 2 minuter) och automatisk ändring av fläktposition för effektivare funktion och lägre bränsleförbrukning. Marknadens största knivcylinder och steglös snittlängdsinställning från förarplatsen.
  Sedan att den även har marknadens rymligaste och bekvämaste hytt är ju ännu ett plus, vill du läsa mer om dessa maskiner klicka dig vidare.
   
  Vill du veta mer om New Holland Exakthackar klicka på logon.
   
   
  Agripro AB
  är en komplett leverantör av maskiner i Örebro och Södermanlands län för lantbruks-, skogs och entreprenadsektorn. Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss. I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler. Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs. Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.