Telefon vxl Örebro: 019-30 86 80
Telefon vxl Flen: 0157-59 90 00 
Journummer under säsong: 072-205 63 33
E-post: info@agripro.se
   

   

   
   

  Pressar


  Vi erbjuder dig markandens bredaste sortiment av pressar, allt från "vanliga" fyrkantspressar med lätthanterliga små balar, till rundbalspressar av både fix- och flextyp, kombipressar samt storbalspressar med enorm kapacitet.
  Tack vara våra två leverantörer, New Holland och Krone, kan vi erbjuda dig olika tekniska lösningar som uppfyller de mest skilda krav från olika verksamheter.

  Om du vill veta mer om Krones och New Hollands pressar klicka på loggorna.

        


   

  Test text.   
   
  Agripro AB
  är en komplett leverantör av maskiner i Örebro och Södermanlands län för lantbruks-, skogs och entreprenadsektorn. Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss. I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler. Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs. Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.